Ouders hebben het voor het zeggen

Wat leuk dat je ons artikel hebt gelezen en dat je nieuwsgierig bent geworden. We helpen je graag met het vinden van een fijne oppas en het beantwoorden van je vragen.

Rianne vertelt over haar Zorgoppas

Ervaringen van ouders

"De kinderen zijn heel enthousiast als ze komt"

Mijn vrouw en ik gingen altijd apart naar feestjes, omdat we geen oppas konden vinden. Familie woont ver weg en vrienden geven aan zelf een druk leven te hebben. We zijn heel blij met onze zorgoppas, omdat we weer tijd voor elkaar hebben om leuke dingen te kunnen doen. We trekken met een gerust hart de deur achter ons dicht en de kinderen zijn heel enthousiast als ze komt.

Jeroen (36) uit 's-Hertogenbosch

vader van twee jongens van 9 en 7

gematcht met Heidi (45)

"Fijn dat de oppas ervaring heeft met autisme"

Opa en Oma komen regelmatig oppassen als we bijvoorbeeld een ouderavond hebben. Maar ik merk dat ze ouder aan het worden zijn en omdat ze al zo vaak komen, wil ik ze niet ook nog vragen als we een feestje hebben. Ook weten ze niet altijd de juiste benadering te vinden voor onze autistische zoon, hoe goed ze het ook bedoelen. Het is fijn om een zorgoppas in te kunnen zetten die ervaring heeft met autisme en die het niet erg vindt als het een keer laat wordt.

Anne (35) uit 's-Hertogenbosch 

moeder van een jongen van 8

gematcht met Fleur (23)

Helftheuvelweg 11

5222AV ’s-Hertogenbosch

KvK 67487203

Zorgoppas

Contact

085 208 3450

info@zorgoppas.nl

Facebook