Ik wil oppassen

Wil jij graag een gezin ondersteunen waar de kinderen wat extra aandacht verdienen? Misschien is Zorgoppas worden dan echt iets voor jou. Het belangrijkste is dat je hart op de juiste plaats zit en dat je een klik hebt met het gezin waar je gaat oppassen. Twijfel niet en laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen contact op voor de screening.

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten bellen we je op voor een telefonisch interview. Zodra we je hebben gescreend gaan we op zoek naar een gezin waar jij het verschil kunt maken. Als we je hebben gematcht neem je contact op met de ouder en spreek je 

af om kennis te maken. Hebben jullie een klik, dan maken we alles in orde en mag je beginnen met oppassen. Zorgoppas is altijd een bijbaan en de ouder waar je voor werkt is je werkgever. Dankzij de gemeente krijg je een tientje per uur.

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten bellen we je op voor een telefonisch interview. Zodra we je hebben gescreend gaan we op zoek naar een gezin waar jij het verschil kunt maken.

Als we je hebben gematcht neem je contact op met de ouder en spreek je af om kennis te maken. Hebben jullie een klik, dan maken we alles in orde en mag je beginnen met oppassen.

Zorgoppas is altijd een bijbaan en de ouder waar je voor werkt is je werkgever. Dankzij de gemeente krijg je een tientje per uur.

Hoe werkt het?

schrijf je in en wij bellen om je te screenen

We matchen je met de zorgvraag die het beste bij jouw kennis en ervaring past. Laat je gegevens hierboven achter, dan nemen we contact met je op.

ontmoet de ouders en kijk of er een klik is

Je wordt voorgesteld aan het gezin waar je de beste match mee hebt. Je maakt kennis met de ouders en bepaalt zelf of jullie een klik hebben.

maak zelf afspraken met de ouders

Je stemt samen met de ouders alle praktische zaken af. Jij bepaalt waar en wanneer je wil werken. Met jouw ondersteuning maak jij echt het verschil.

app ons je uren door en wij betalen je uit

Via Whatsapp geef je de gewerkte uren aan ons door. Als de ouders zich hierin herkennen ontvang je voor elk gewerkt uur minimaal een tientje.

Vul je gegevens in

Ik ben 18+ en Zorgoppas mag mijn gegevens opslaan
Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden

algemene voorwaarden van Zorgoppas
(opent in nieuw venster)