Ik wil oppassen - Zorgoppas

Ik wil oppassen

Wil jij graag iets goeds doen voor de wereld en een gezin met zorgbehoevende kinderen ondersteunen? Dan is Zorgoppas worden misschien wel iets voor jou. Uiteraard krijg je goed betaald. Wat wij van je vragen? Je bent meerderjarig, doet of deed een zorgopleiding (bijv. verpleegkundige, pedagogiek of social studies) en hebt (stage)ervaring. Het belangrijkste is dat je hart op de juiste plaats zit!

Nadat je je gegevens hebt achtergelaten bellen we je op voor een telefonisch interview. Zodra we je hebben gescreend gaan we op zoek naar een gezin waar jij het verschil kunt maken. Als we je hebben gematcht neem je contact op met de ouder en spreek je af om kennis te maken.

Hebben jullie een klik, dan maken we alles in orde en mag je beginnen met oppassen. Zorgoppas is altijd een bijbaan en de ouder waar je voor werkt is je werkgever. Je verdient ruim tien euro per uur.

Hoe werkt het?

Schrijf je in en wij bellen om je te screenen

We matchen je met de zorgvraag die het beste bij jouw kennis en ervaring past. Laat je gegevens hierboven achter, dan nemen we contact met je op.

Ontmoet de ouders en kijk of er een klik is

Je wordt voorgesteld aan het gezin waar je de beste match mee hebt. Je maakt kennis met de ouders en bepaalt zelf of jullie een klik hebben.

Maak zelf afspraken met de ouders

Je stemt samen met de ouders alle praktische zaken af. Jij bepaalt waar en wanneer je wil werken. Met jouw ondersteuning maak jij echt het verschil.

App ons je uren door en wij betalen je uit

Via Whatsapp geef je de gewerkte uren aan ons door. Als de ouders zich hierin herkennen ontvang je voor elk gewerkt uur minimaal een tientje.

Vul je gegevens in

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.