Ik zoek een oppas - Zorgoppas

Ik zoek een oppas

Voor ieder gezin bestaat een geschikte oppas. Zorgoppas weet die voor jou te vinden. Zorgoppas is speciaal voor ouders van zorgbehoevende kinderen. Bijvoorbeeld voor kinderen met gedragsproblemen, autisme, een ontwikkelingsachterstand, een fysieke of zintuiglijke beperking, een verstandelijke beperking of een chronische ziekte. Samen kijken we wie bij jouw gezin past. Uit onze gescreende oppaskandidaten selecteren wij de beste match. Zorgoppas gaat voor een kwalitatieve match waar je gezin langdurig plezier van heeft. Een indicatie heb je hiervoor niet nodig. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we telefonisch alles met je door.

Zorgoppas regelt voor jou een geschikte oppas voor 7,50 per uur. De klik met je oppas staat op 1 als we jullie gaan matchen. Als je de zorg voor je kind af en toe uit handen geeft, heb je ook tijd voor andere dingen.

Vul hieronder je gegevens in als je denkt dat Zorgoppas jou en je gezin kan helpen. We nemen telefonisch contact met je op om al je vragen te beantwoorden en een intake te doen. Als we weten wat voor jou belangrijk is stellen we je voor aan de oppaskandidaat die het best met jouw gezin matcht.

Voor het matchen screenen we elke oppaskandidaat op ervaring en kennis. Zo word je enkel gematcht met geschikte kandidaten.

Dan volgt jullie persoonlijke kennismaking bij jou thuis of ergens anders waar je je op je gemak voelt. Daar kun je zelf beoordelen met wie je de beste klik hebt.

Zo kies je zélf welke oppas het beste bij jou en je kind past. Op die manier vind je een gemotiveerde oppas die komt oppassen wanneer jij dat wil.

Hoe matchen we je met de juiste oppas?

Telefonische intake

Ieder kind is uniek, daarom is passende ondersteuning hartstikke belangrijk. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Gescreende oppaskandidaten

Betrouwbaarheid is heel belangrijk. Daarom worden alle oppaskandidaten gescreend op hun kennis en ervaring voordat ze beginnen.

Spreek af met je oppas

Wanneer je een oppas-afspraak wil plannen of verzetten kun je dit eenvoudig zelf regelen. Jij betaalt 7,50 per uur en Zorgoppas regelt de rest.

Ontspannen de deur uit

Jouw oppas geeft de gewerkte uren aan ons door. Jouw bijdrage wordt elke maand geïncasseerd. Ontspannen zonder gedoe.

Laat hier je gegevens achter,
dan kijken we samen of Zorgopppas bij jouw gezin past.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.