Vacature: Marketeer met heel je hart bouwen aan de mooiste social enterprise van Nederland

Ouders van zorgbehoevende kinderen hebben vaak moeite met het vinden van geschikte oppas. Ze kunnen vanwege de zorgbehoefte van hun kind niet zomaar het buurmeisje inzetten. Zorgoppas gunt deze ouders een fijne oppas. De meeste ouders en oppaskandidaten kennen Zorgoppas echter nog niet, want jij werkt hier nog niet.

Zorgoppas-parttime-vacature

Profiel

Je bent een ervaren expert als het gaat om groeiend websitebezoek. Je weet hoe een geslaagde campagne eruitziet. Je weet wat werkt om de conversie van een website te verbeteren. Bovendien beschik je over de basiskennis van de diverse online en offline marketing-disciplines, zodanig dat je je cross-channel strategie overtuigend kan presenteren en deze zelf kan uitvoeren.

Je werkt gestructureerd en zelfstandig, tegelijkertijd ben je een échte teamplayer. Binnen ons team heerst een cultuur van sparren en ideeën delen. Jij haalt ideeën op, slijpt en prioriteert ze voor ze op je contentkalender belanden.

Je ziet voortdurend kansen en verzint graag nieuwe mogelijkheden om die te verzilveren. Je bent immers creatief én resultaatgericht.

Wil jij jouw marketingskills inzetten voor een hoger doel? Dan zeg je ja tegen:

• het vormgeven van afdeling marketing binnen een groeiende start-up met een ambitieus doel.

• collega’s die trots zijn op hun werk. Die samenwerken, ruimte nemen voor een potje tafeltennis, en graag tijd maken voor het samen vieren van de gezamenlijke impact.

• uiterlijk 20 november 2019 een mailtje naar info@zorgoppas.nl met drie bijlagen: 1) Je sollicitatiebrief waarin je motiveert waarom jij de ideale kandidaat bent voor de rol, en waarom je juist bij Zorgoppas deze rol wil pakken, 2) minimaal drie referenties met telefoonnummer en 3) je CV.

Zorgoppas wordt gedreven door intrinsiek gemotiveerde en bevlogen mensen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is dan ook verloren energie.