“Zorgoppas, dat moet onze redding zijn!

Van mijn werkgever Achmea krijg ik een lijstje met oplossingen voor well-being. Direct zie ik Zorgoppas staan. “Dat is het eerste waar ik me eens in ga verdiepen!” hoor ik mezelf zeggen.

Al 3 jaar lang zijn we als gezin aan het overleven. Samen met mijn vrouw probeer ik alles op te vangen. Onze oudste is geboren met een verborgen reflux, wat zorgt voor slecht eten en heel slecht slapen. Toen we ontdekten dat onze tweede hetzelfde probleem heeft, maar dan een graadje erger, dacht ik dit gaan we nooit volhouden.

Mijn vrouw kan heel goed tegen minder slaap, ik snap niet dat zij niet omvalt.

Maar ik kan dat niet, ik heb mijn slaap nodig om thuis te functioneren, maar helemaal om me te kunnen concentreren op mijn werk.

Ik ben daarom ook erg blij dat mijn werkgever Achmea mee wil denken en mij allerlei oplossingen biedt.

Vandaar mijn directe aanmelding bij Zorgoppas.

Na de intake weet ik het zeker. Dit is voor ons een oplossing die nu direct iets voor mij oplevert. Ik krijg iemand van Zorgoppas aan de lijn, die uit eigen ervaring ook slecht slaapt door de zorg voor haar gehandicapte zoon. Ik hoef niks uit te leggen en kan zelfs mijn schaamte wat opzij zetten.

Mijn vrouw en ik hebben echt tijd samen nodig en ik heb tijd nodig om me te focussen op mijn werk. Een buurmeisje kan echt niet. Onze beide kinderen moeten goed in de gaten gehouden worden met name tijdens eetmomenten.

Als we een fijne match hebben en we mogen straks wat meer, misschien durven we onze Zorgoppas dan ook onze kinderen daar haar in bed te laten leggen.

Maar Zorgoppas gaat nu eerst op zoek naar een mooie match voor ons.

Ik houd jullie op de hoogte!

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.