Zorgoppas in Vught!

Ouders met zorgbehoevende kinderen in Vught kunnen gebruik maken van Zorgoppas. Wilt u even tijd voor uzelf of voor elkaar of wilt u gewoon even niet zorgen? Dan regelt Zorgoppas voor u een oppas met ervaring.

Perfecte match

Als u een ervaren oppas zoekt, dan neemt u telefonisch contact op met Zorgoppas. U geeft uw wensen door, geeft aan hoe vaak u iemand nodig hebt en vertelt waar de oppas bijvoorbeeld mee moet kunnen omgaan. Zorgoppas zoekt voor u de juiste kandidaten. U, als ouder, kiest dan de oppas kandidaat die het beste bij
u en de kinderen past.

Geen indicatie

U hebt geen indicatie nodig om gebruik te kunnen maken van Zorgoppas en u hoeft geen uitgebreid formulier over uw kind in te vullen. In de gemeente Vught kunt u één keer in de twee weken Zorgoppas inzetten. U betaalt € 7,00 per uur.

Oppaskandidaten

De oppaskandidaten worden allemaal zorgvuldig gescreend. Grofweg zijn zij in te delen in drie categorieën: parttimers in de zorg, studenten in de laatste fase van hun zorgopleiding en ervaringsdeskundigen. Bijvoorbeeld iemand die is opgegroeid met een dove zus en daardoor gebarentaal beheerst. De oppas via Zorgoppas is iemand aan wie u de zorg voor uw kind met een gerust hart uit handen kan geven.

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van Zorgoppas of wilt u meer informatie, kijk dan op www.zorgoppas.nl

Bron: Weekbericht 25 Gemeente Vught (online)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.